Почетна

Живот

Слепите луѓе можат да ја „видат“ околината преку прозорците на Ford

Благодарение на технологијата која ја разви Ford во соработка со компаниите GTB и Aedo, слепите луѓе можат да „гледаат“ преку прозорците на автомобилите. Технологијата наречена Feel The View функционира така што создава чувство на вид преку... Read more

Донации

 

Југоисток- Југоистокот на Интернет. Сите права се задржани

error: Content is protected !!